070-3877905
info@meijsenalink.nl

Voorburgseweg 81 LEIDSCHENDAM

This apartment is sold
Surface area
131 m²
Room(s)
6
Type of house/apartment
Mid-terrace
Year of construction
1923
Bent u op zoek naar een zorgvuldig onderhouden woonhuis met 4 slaapkamers, semi open keuken, garage, carport en zonnige tuin welke u nog naar eigen hand kunt aankleden? Dan zou het zeker interessant zijn om naar deze woning te komen kijken!

We kunnen u nu dit sfeervolle woonhuis uit 1923 aanbieden waarin technisch de afgelopen jaren flink is geinvesteerd in het casco. O.a. een groot gedeelte van de draagvloer op de begane grond (inclusief de kruipruimte) is gerenoveerd alsmede is er in het verleden reeds nieuwe dakbedekking inclusief isolatie aangebracht. De gevels zijn gereinigd, gevoegd en geimpregneerd en de woning is voorzien van HR glas. In 2017 is er een praktisch carport geplaatst in de achtertuin wat vele voordelen met zich meebrengt qua onderhoud van en aan de auto en een 'droge' entree tot de woning kan bieden. De achtertuin is o.a. met de auto bereikbaar middels een unieke inrit (vergunning aanwezig en officieel recht van overweg) vanaf het Oosteinde!

Gelegen op loopafstand van het winkelgebied Damplein, het historische centrum van Leidschendam (de Sluisjes), openbaar vervoer (bus en metro) maar ook de uitvalswegen zijn vlot bereikbaar via o.a. de Sijtwendetunnel. The Mall of the Netherlands, het historische centrum van Voorburg met zijn charme en keuze aan exclusieve restaurants en winkels zijn beide op fietsafstand van deze woning. Diverse basis- en middelbare scholen, sportvelden, speeltuinen en recreatiemogelijkheden zijn allen op loopafstand.

Ruime voortuin; entree woning; gang; toilet met fonteintje; trapkast met warm water geiser (eigendom); ruime woon-/eetkamer van 943x375 met doorloop naar semi open keuken van 3.52x2.10 voorzien van diverse apparatuur; de huidige doorgang kan gemakkelijk groter worden gemaakt ivm de reeds aanwezig latei boven de opening; doorgang naar uitbouw alwaar momenteel de bijkeuken is gesitueerd waarin een aansluiting van een wasmachine is gecreerd en bergruimte, goed geisoleerd dak, dakkoepel, deur naar achtertuin en directe verbinding/doorgang naar garage/berging van 5.05x2.30.
Zonnige achtertuin met af te sluiten poort naar auto opstelplaats met nieuw geplaatste praktische carport en auto pad naar autopad naar de Voorburgseweg maar eveneens een prive doorgang naar het Oosteinde (af te sluiten);

Vanuit de entreehal heeft u middels een vaste trap toegang tot de 1e etage; ruime overloop met dakkoepel; doucheruimte; slaapkamer van 2.75x2.09 aan de voorzijde met vaste kast; ruime slaapkamer van 4.86x3.76 aan de voorzijde met wastafel inclusief meubel en kamerbrede kastenwand; riante achterslaapkamer van 4.56x3.76 met fraai uitzicht over de tuin en groen; vierde slaapkamer van 2.57x2.09.

Het weten waard:
Woonoppervlakte 131,42 m2;
Bouwjaar 1923;
Nieuwe dakbedekking woonhuis alsmede uitbouw gedaan in 1999 inclusief isolatie;
Begane grondvloer deels vervangen inclusief renovatie kruipruimte en ventilatie in 2016;
Voorzien van HR beglazing;
Verwarming middels moederhaard, warm water middels geiser;
Carport in achtertuin in 2017 geplaatst;
In de NVM koopovereenkomst zal er o.a. een ouderdoms- materialen en eigenaarsclausule (niet gebruik eigenaar) worden opgenomen;
Oplevering in overleg, kan snel.

Intern dient de woning inderdaad nog een update te doorgaan maar het voordeel is dat u dat direct naar eigen inzicht kunt doen. Het casco is zorgvuldig onderhouden en gemoderniseerd.
Read full description

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Mid-terrace
Construction type
Existing property
Year of construction
1923
Roof covering
flat roof

Surface Area and Volume

Usage area Living
131 m²
External storage space
1 m²
Gross volume
460 m³
Lot size
209 m²

Layout

Total number of rooms
6
Number of bedrooms
4
Number of bathrooms
1
Facilities
flue

Energy

Energy rating
Klasse F
insulation
roof insulation, double glazing, HR-glas
Heating type
gas heater
Hot water
water heater (owned)

Land registry details

Municipality
Veur
Section
B
Lot
2552
Surface area
209 m²
Ownership structure
Full ownership

Outside Area

Location
In a residential neighbourhood
Garden type
Backyard
Garden
Regular, southeastern, 7 x 15.60 m
Surface area
109 m²
Accessible via back
no

Garage

Type of garage
Shed or annex (stone/brick), Parking space
Capacity
1
Facilities
voorzien van elektra

Parking

Type of parking
op eigen terrein
View all features

map Voorburgseweg 81 LEIDSCHENDAM

to Voorburgseweg 81 LEIDSCHENDAM
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance