070-3877905
info@meijsenalink.nl

Poelpolderstraat 22 'S-GRAVENHAGE

This apartment is sold
Surface area
104 m²
Room(s)
5
Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Year of construction
2010
Zorgvuldig bewoonde en modern afgewerkt 5 kamer dubbel bovenhuis met 2 zonnige dakterrassen, een eigen entree op de begane grond en inpandige berging.

Gelegen in het kleurrijke en populaire deelgebied “De Dijken” in de wijk Leidschenveen. De woning kenmerkt zich door de ligging met volledige privacy voor- en achter. U heef geen directe buren welke naar binnen kunnen kijken. Aan de voorzijde is er een uitzicht over de sportvelden van de Britse school, aan de achterzijde kijkt u uit over de Oranjepolderhof met een binnentuin en speeltuintje. Tevens beschikt de woning over grote raampartijen waardoor een prettige daglichttoetreding is ontstaan. Bovendien maakt het appartement deel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren.

De wijk kent een hoog niveau qua voorzieningen, onder andere diverse basis- en middelbare scholen, De Britse school (Britisch School), winkelcentrum ´t Hoge Veen, een gezondheidscentrum, zwembad, sportgelegenheden en verscheidene recreatie- en horecagelegenheden.

Dankzij de uitstekende openbaar vervoersverbindingen (Randstadrail, tram 19, bus 30 en 484 en NS-station Ypenburg) liggen steden als Den Haag, Delft en Rotterdam binnen direct bereik. Tevens bereikt u binnen enkele minuten op de A12 (Den Haag – Utrecht), de A4 (Den Haag-Amsterdam) en de A13 (Den Haag-Rotterdam).

Entree woning op de begane grond; hal met meterkast voorzien van 6 groepen met 3 aardlekschakelaars; ruime inpandige berging onder trap van 2.16x2.02; gestoffeerde trap naar de 1e etage welke geheel voorzien is van nette laminaat vloeren; overloop met Frans balkon; modern zwevend toilet met fonteintje; woonkamer van 703x460 met toegang tot het terras aan de achterzijde gelegen op het noordoosten; semi open keuken aan de voorzijde met toegang tot het zeer zonnige terras aan de voorzijde van 4.50x1.94; de goed onderhouden keuken bezit een vrijstaand Smeg fornuis smeg fornuis incl 6 gaspitten, combi oven en koel vriescombinatie; naast de woonkamer gelegen studeer/slaapkamer van 236x226; gestoffeerde trap naar de 2e etage: overloop, apart modern zwevend toilet met fonteintje, vaste kast met cv ketel en warmte terugwin systeem, 3 kmrs respectievelijk 460x211 met vrij uitzicht over sportveld van de Britse school; 457x259 met uitzicht over het Hof aan de achterzijde, 232x227 met uitzicht over het Hof aan de achterzijde; badkamer met wasmachine aaansluiting, handdoek radiator, wastafel en inloopdouche.

Het weten waard:
-Gebruiksoppervlakte wonen circa 104m2, overige inpandige ruimte (berging) circa 4 m2;
-Bouwjaar 2010;
-Zonneterras voorzijde gericht op het zuidwesten, achterzijde noordoosten;
-Energielabel A;
-In de koopakte worden de verkoopvoorwaarden van Stichting WoonInvest opgenomen o.a. eigenaarsclausule, zelfbewoningsplicht en anti-speculatiebeding;
-Vaste projectnotaris Caminada te Rijswijk;
-Erfpachtcanon eeuwigdurend afgekocht;
-Oplevering kan snel.
Read full description

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
2010

Surface Area and Volume

Usage area Living
104 m²
Other indoor space
4 m²
Building-related outside
17 m²
Gross volume
275 m³

Layout

Total number of rooms
5
Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1
Facilities
TV cable, balansventilatie

Energy

Energy rating
Klasse A
insulation
fully insulated, HR-glas
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Boiler year
2010
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
The Hague
Section
BE
Index number
21
Lot
5210
Ownership structure
Leasehold property

Outside Area

Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood, Unobstructed views, Freestanding
Garden type
Sun terrace
Garden
Regular, southwest, 1.92 x 4.50 m
Surface area
9 m²
Accessible via back
no

Parking

Type of parking
Public parking
View all features

map Poelpolderstraat 22 'S-GRAVENHAGE

to Poelpolderstraat 22 'S-GRAVENHAGE
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance