070-3877905
info@meijsenalink.nl

Park Hoornwijck 37 RIJSWIJK

This apartment is sold
Surface area
200 m²
Room(s)
6
Type of house/apartment
Detached house
Year of construction
2000
Op een unieke lokatie in de regio Haaglanden, verscholen achter bedrijventerrein Park Hoornwijck en het Molenvlietpark, ligt deze in het groen gelegen unieke villa welke in 2000 is gebouwd op een perceel van 569m2. De villa beschikt over ruim 200m2 gebruiksoppervlakte wonen en biedt u een zee van rust en groen midden in de Randstad!

De noodzakelijke winkels voor de dagelijkse behoeften vindt u op diverse plekken op fiets- of auto-afstand van deze woning. U kunt denken aan het historische centrum van Rijswijk en Voorburg met zijn uitgebreide winkelaanbod, en het moderne winkelcentrum Ypenburg. Delft is ook zeer nabij gelegen; 15 minuten langs de Vliet op de fiets. Via het huidige openbaar vervoer heeft u gemakkelijk toegang tot snelle treinverbindingen vanaf station Voorburg en Den Haag centraal. Ook de snelwegen A4, A12 en A13 en de nieuwe route, Victor Boogie Woogietunnel/Rotterdamsebaan naar Den Haag centrum zijn zeer snel bereikbaar.
Voorts zijn er diverse mogelijkheden voor kinderdagopvang, basis- en middelbare scholen, alle op loop- en fietsafstand; zoals de Prins Mauritsschool als basisschool en het Hofstad Lyceum in Ypenburg.

Entree naar de woning heeft u via een ruime oprit waar u 3 auto's op eigen terrein kunt parkeren; de woning bezit een ruime entreehal waarin de toiletruimte is gevestigd; een royale woonkamer met grote glas(raam)partij waardoor u een prachtige tuinbeleving heeft vanuit de living! In de tuin staat voorts een forse schuur voor evt. hobbydoeleinden.

De woonkamer wordt visueel gescheiden van de eetkamer door een moderne gas-openhaard met glazen ombouw, een vindingrijke oplossing om beide ruimten met elkaar te verbinden maar toch ook van elkaar te scheiden; de woonkeuken is aan de voorzijde gesitueerd waarbij de architect een slimme oplossing heeft bedacht te privacy tijdens de maaltijd te waarborgen doordat de raamkozijnen iets verhoogd zijn. Tijdens het koken kunt u echter wel genieten van het rustige straatbeeld; de keuken is geplaatst in een L-opstelling en voorzien van een natuurstenen werkblad, een vrijstaand fornuis, een dubbele spoelbak en de noodzakelijk overige inbouwapparatuur welke gebruikelijk zijn in een woning.

Geschakeld aan de woning en toegankelijk vanuit de entreehal is de (voormalige) garage van bijna 20m2 gesitueerd, deze is momenteel in gebruik als kantoorruimte en derhalve ook keurig afgewerkt inclusief isolatiemateriaal en voorzien van 2 Veluxramen, verwarming en voldoende wandcontactdozen. Uiteraard is het mogelijk de garage weer zijn oorspronkelijke functie terug te geven.

De 1e verdieping is volledig voorzien van een goed onderhouden massieve houten vloer; deze verdieping biedt u 3 slaapkamers, een ruime 'kleed' kamer, een wasruimte en 2 badkamers. Vanaf de overloop is er middels een vlizotrap toegang tot de riante zolderverdieping met ruim 85m2 vloeroppervlakte. Bij een nokverhoging is er de mogelijkheid dit tot volwaardige woon-/slaapverdieping in te richten!

Het weten waard:
Gebruiksoppervlakte wonen 200m2, gelegen op 569m2 eigen grond;
Bouwjaar 2000;
Goed ge´soleerde woning, energielabel A; (18 stuks zonnepanelen aanwezig);
Begane grondvloer is grotendeels voorzien van een licht gekleurde composietvloer;
Gelegen aan een doodlopende weg waardoor er zich enkel bestemmingsverkeer begeeft;
Voldoende ruimte tot parkeren op eigen terrein;
Oplevering in overleg.
Read full description

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Detached house
Construction type
Existing property
Year of construction
2000

Surface Area and Volume

Usage area Living
200 m²
Building-related outside
11 m²
External storage space
18 m²
Gross volume
754 m³
Lot size
569 m²

Layout

Total number of rooms
6
Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
2
Facilities
external sun blinds, flue, TV cable, zonnepanelen

Energy

Energy rating
Klasse A
insulation
roof insulation, HR-glas
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Boiler year
2001
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Rijswijk
Section
E
Lot
2547
Surface area
569 m²
Ownership structure
Full ownership

Outside Area

Location
On a quiet road, Waterside, Sheltered location, In a residential neighbourhood
Garden type
Garden around
Accessible via back
yes

Garage

Type of garage
Shed or annex (stone/brick), Parking space
Capacity
1
Facilities
voorzien van elektra, voorzien van verwarming

Parking

Type of parking
op eigen terrein, Public parking
View all features

map Park Hoornwijck 37 RIJSWIJK

to Park Hoornwijck 37 RIJSWIJK
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance