070-3877905
info@meijsenalink.nl

Heeswijkstraat 112 VOORBURG

This apartment is sold
Surface area
114 m²
Room(s)
4
Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Year of construction
1924
Ziet u zichzelf al zitten? Met een kop koffie in n van beide erkers in de heerlijk ruime woonkamer, genietend van de zon op het groene dakterras, of boven met een boek op de studeerkamer?

Te koop: dubbele bovenwoning van 114 m met zonneterras en maar liefst drie slaapkamers in het gezellige en goed voorziene Voorburg-West.

Begane grond:

Achter de voordeur vindt u de hal met granito vloer en voldoende ruimte voor ten minste twee fietsen. Een flinke inbouwkast is de eerste van diverse bergruimtes van de woning. Meterkast en watermeter.

Eerste verdieping:

De trap leidt naar een lichte overloop met houten vloer die uitkomt op zowel de keuken, het dakterras en de living. Ook het toilet vindt u hier, een ruimte voor wasmachine en droger, nog een vaste kast en een derde grote bergruimte boven de trap.

De woonkamer van dit appartement is uniek. Gelegen over de breedte van de woning geeft de oppervlakte van bijna 40 m meerdere mogelijkheden om een zitgedeelte, een eethoek en nog n of twee gebieden naar wens in te delen (de fotoserie illustreert twee opties). De dubbele erker aan de lange zijde zorgt voor fantastisch licht en geeft uitzicht op woningen en groen, nog versterkt door een raam aan de andere zijde en een stalraam naar de gang. Vanwege de verdieping geen inkijk naar binnen. De vloer is van Europees eiken en alle ramen voorzien van dubbel glas en houten kozijnen. Radiatoren zijn voorzien van nette ombouwen. Aan weerszijden twee originele marmeren schouwen waarvan n met volledig functionerende houtkachel.

De verzorgde keuken is in basisopstelling aan n wand met plavuizen vloer, acht kastjes en een afzuigkap. Momenteel ingericht met een oven met gasstel, een koel-vriescombinatie en een extra kast. Waterafvoer voor een vaatwasser is aanwezig. Dubbel raam.

Het dakterras is zon 12 m groot en ligt op het zuidwesten met nagenoeg de hele dag zon. Beschut vanwege de omliggende woningen waait het er nauwelijks; de witgeverfde muren houden de warmte lekker vast. Fruit groeit er ook gemakkelijk. Fraai uitzicht op veel groen, tegelijk voldoende privacy.

Tweede verdieping:

De badkamer is voorzien van whirlpool bad, separate douche, wastafel, handdoekenradiator, vloerverwarming en tweede toilet.

Drie slaapkamers op rij van ongeveer 13, 12 en 10 m. De dakkapel loopt over alle drie de kamers, daarnaast nog een Velux dakraam. Twee kamers zijn voorzien van een inbouwkast. En is nu ingericht als studeerkamer, maar kan ook met gemak een tweepersoons bed bevatten.

De overloop gaat over de hele breedte en heeft nog een kunststof draaikiepraam. Tenslotte een diepe vaste kast met CV, expansievat en extra bergruimte.

In de buurt:

De woning is zeer goed bereikbaar op 800 meter van het Prins Clausplein met ontsluiting naar Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Veel parkeerruimte en een laadpaal voor de deur. Binnen enkele maanden gaat daar de Rotterdamsebaan open als extra route de stad in en uit. Trein- en busstation Voorburg op 8 minuten loopafstand en Den Haag Laan van NOI iets verderop.

Tegelijk mooi gelegen midden tussen de oude centra van zowel Voorburg als Rijswijk met een uitgebreid aanbod aan restaurants, winkeltjes, galeries en meerdere supermarkten. De hippe Binckhorst is nabij, net als winkelcentrum De Julianabaan. Diverse fijne parken om de hoek zoals Middenburg, Hoekenburg, Arentsburgh, Forum Hadriani, kinderboerderij Vreugd en Rust direct achter het centrum en De Dorrepaal aan de andere kant aan de Vliet.

Heerlijk voor jonge gezinnen: twee basisscholen in de straat en diverse speeltuintjes in de buurt. Het speelveld achter wijkcentrum Agora werd onlangs nieuw ingericht. Naast het NS-station nog Opas veldje met voetbalveld, klimtoestel, kabelbaan en waterspeeltuin.

Goed om te weten:

- Woonoppervlakte 114 m;
- Bouwjaar 1924;
- Merendeels houten kozijnen met dubbel glas;
- Centrale verwarming met warmwatervoorziening;
- Een ouderdoms-/ en materialenclausule wordt opgenomen in de NVM-koopovereenkomst;
- De Vereniging van Eigenaren is actief (bijdrage vanaf 1/11/2020) 85,- per maand (MOP aanwezig);
- Oplevering in overleg.
Read full description

Features

Transfer

Status
sold
Accepting (an offer or contract)
By mutual agreement

Construction

Type of house/apartment
Apartment/apartment block
Construction type
Existing property
Year of construction
1924
Roof covering
flat roof

Surface Area and Volume

Usage area Living
114 m²
Building-related outside
12 m²
Gross volume
332 m³

Layout

Total number of rooms
4
Number of bedrooms
3
Number of bathrooms
1
Facilities
flue, roof window

Energy

Energy rating
Klasse F
insulation
double glazing
Heating type
boiler
Hot water
boiler
Type boiler
Bosch 25 VRC
Boiler year
2006
Property boiler
Freehold property

Land registry details

Municipality
Voorburg
Section
F
Index number
4
Lot
6911
Ownership structure
Full ownership
Location
On a quiet road, In a residential neighbourhood

Parking

Type of parking
Parking permits
View all features

map Heeswijkstraat 112 VOORBURG

to Heeswijkstraat 112 VOORBURG
5 minutes walking distance 5 minutes bicycle distance